Storytel

//Storytel

Storytel

2016-10-01
2016-10-01-11-20-22

Konsumera digitalt

Jag lyssnar just nu på  Markus Torgeby – Löparens hjärta på Storytel. Jag har som ambition att läsa alla mina gästers böcker! Framförallt författares – men är inte där ännu! Främsta orsaken är att jag just nu föredrar konsumera böcker digitalt – som ljudbok eller på min iPad. varför –  främst för jag vill INTE BÄRA på massa böcker – och tilltalas oerhört mycket av att ha med mig hela mitt bibliotek vart jag än är i världen. För att läsa använder jag främst Amazons appar: Audible (liknar storytel) och Kindle för eböcker.  Men även iBooks från Apple på min iPad för vissa böcker finns inte på Amazon. Fördel med dessa amerikanska appar är att allt som oftast så är den informationen jag är intresserad av på engelska och översätts inte alltid till Svenska, eller så dröjer det (ibland år) . En annan fördel är att utveckla språket, du som lyssnar och läser vet ju att vi inte vill begränsa oss till bara svenska både i våra artiklar och i podcasten – så att bli bättre på att lyssna och prata engelska är positivt i sig. Nackdel med Storytel är att du “prenumererar” på tjänsten och får tillgång till allt så länge du betalar, jämfört med audible så köper du böckerna och dom är dina.

Markus Torgeby

Markus Torgeby var med i podden  TFP avsnitt 14 – Löparen  och är en av poddens mest lyssnade avsnitt. Jag tror det beror på att Markus är extremt “likeable” och jordnära som person.  Markus har ju gått från klarhet till klarhet med denna tidslinje:
5 år i skogen->gifter sig skaffar barn ->  föreläser -> skriver en bok -> är med på The FLAWD Podcast -> skapar kläder!  En underbar utveckling! 😃
Och vem kan motstå att lyssna på någon som har dom “sängkammar ögonen” 😃

 Storytel – registrera dig via vår länk

Jag rekommenderar:

Följ mig på goodreads för att se vad jag läser just nu

By |2017-06-18T17:44:08+00:00October 1st, 2016|Categories: books|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Peter is Podcaster, CrossFit Coach, Security Professional and productivity expert. He is the founder of FLAWD.se and the author of Security Encyclopedia: SakerhetsBibeln.se. Peter blogs about health, technology and productivity. Peter is on a mission to help you to Focus, implement success disciplines and to Win in life!
%d bloggers like this: