#029:
Ett miniavsnitt där Peter berättar om vikten av att ha Accountability partner.  Den enda och den största skillnaden på framgångsrika människor är att de optimerar sin förmåga att “take action” och skapa moment. Vi är inte gjorda för att jobba ensamma – du klarar inte att vara din egen chef. Med en accountability partner får du någon att stå till svars för. Vad är en accountability partner?


Subscribe: iTunes | Android | RSS | Stitcher

Vi är evolutionärt inte gjorda för att jobba ensamma, du klarar inte att vara din egen chef (få människor klarar det)! Prova att jobba ensam så får du se, det är väldigt lätt att du går in på sociala medier såsom Facebook eller annat självförstörande tidsfördriv, istället för att vara produktiv. Varför? Jo, man klarar inte av att vara sin egen chef (få klarar det).  Med en accountability partner får du någon att stå till svars för.
Vad är en accountability partner? Det är en person som du delar med dig av vad du vill få gjort, och därefter så ställer den personen dig till svars. Du “tar hem ansvaret”, som Markus Torgeby uttrycker det. Och du är förstås “accountability partner” till den på andra sidan. I avsnittet förklarar Peter hur du kan använda  Scrum tekniken: Daily standup. Och skicka då ljudmeddelanden i Whatsapp till din partner där du delar med dig av din “one thing”.

Vad är One thing?

“Vad gör allt annat enklare eller onödigt – gör det”
onething

Fördelar med ljudmeddelande:

  • Du kan göra det närsomhelst, hursomhelst.
  • Det är Asynkront – du behöver inte uppta/låsa ner tid från din accountability partner – den personen lyssnar av när han får tid. Du får ändå fördelen eftersom du redan delat med dig av din “One Thing”
  • Du vill inte svika din partner.
  • Du kan lyssna av dig själv varsomhelst.

Uppdrag: 

Leta upp en eller två kompisar/kollegor och prova att vara varandras accountability partner i minst två veckor.

Utvalda länkar:


FLAWD:

Subscribe: iTunes | Android | RSS | Stitcher
Gilla vår FaceBook sida – bli en aktiv deltagare!
Ansök att bli med i den inre kretsen Facebook Grupp: FLAWD Ambassadors
Har du Twitter? Där hamnar nyheter och sånt vi inte kan blogga om eller ha med i podcasten TwittyTwittyTweeet! :)
Nyhetsbrevet ->  nyheter, special-erbjudanden, produkterbjudanden, och mycket mer! Signa upp dig så du inte missar något! SUBSCRAAAJJB!

Award Winning Produce

Order Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vestibulum aliquam cursus. Mauris molestie aliquam urna. Curabitur nec eleifend risus. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue.

cattle-farming